Uutiset

11.1.2019 9.23
Lapin sairaanhoitopiirin kehittämisyksikön Tieto-tiimi on tehnyt vuodesta 2013 lähtien kehittämistyötä ja konkreettisia toimenpiteitä päivittäisestä toiminnasta muodostuvan datan jalostamiseksi. Datasta tuotetaan tietoa, jota hyödynnetään muun muassa suunnittelussa, päätöksenteossa ja johtamisessa, puhutaan niin sanotusta tietojohtamisesta. Lapin sairaanhoitopiiristä on muodostumassa yksi maamme johtavista tietojohtamisen asiantuntija- ja toteuttajaorganisaatioista.
4.1.2019 15.53
Ministeri Saarikolle esiteltiin taannoisen investointipoikkeuslupapäätökseen liittyen sairaala-apteekki ja päivystyspoliklinikka sekä tulevaan synnytyksiä koskevaan poikkeuslupa-asiaan liittyen naistenklinikka.
21.12.2018 12.01
Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä on allekirjoittanut keskussairaalan laajennushankkeen kehitysvaiheen allianssisopimuksen VERSTAS Arkkitehdit Oy, YIT Rakennus Oy, YIT Talo Oy, Are Oy, Granlund Oy, WSP Finland Oy, Geobotnia Oy ja L2 Paloturvallisuus Oy kanssa. Allianssimallilla toteutettavan laajennushankkeen arvo on kokonaisuudessaan 138 milj. euroa. Keskussairaalan laajennuksen 1.vaihe on valmis syyskuussa 2023.

Tiedotteet

17.1.2019 11.46
Perustiedon lisäksi sivuilla kerrotaan potilastietojen käytöstä, mitä tietoja kirjataan sairaanhoitopiirin potilasrekisteriin, asiakkaan informoimisesta, suostumuksen antamisesta tai kieltämisestä.
Sivustolla on myös vastausosio yleisimmille kysymyksille.
21.12.2018 14.34
- Toimenpideohjelman vuodelle 2019
- Keskussairaalan laajennuksen tilanne
- Asiakasmaksut vuodelle 2019

laboratorion 
ajanvaraus

 
Siirry laboratorion ajanvaraukseen.jpg

anna palautetta

 
Anna palautetta

taide tavoittaa-hanke

 

POHJOIS-suomen biopankki

 
biopankki_borealis.jpg

verkkopalveluja

 
Virtuaalinen sosiaali- ja terveyspalvelukeskus.jpg

----------------------------------

Terveyskylä.fi

---------------------------------
Mielenterveystalo.fi
---------------------------------


KANTA_INC.jpg