Uutiset

24.3.2020 15.44
Muun maussa kiireetöntä leikkaus- ja tutkimustoimintaa joudutaan siirtämään myöhemmäksi. Sairaalassa hoidetaan edelleenkin potilaat, jotka tarvitsevat välitöntä hoitoa. Sairaalasta ollaan yhteydessä potilaisiin, joiden toimenpideaika siirretään. Lääkäri tekee potilaan hoidon tarpeen arvioin ja päätöksen toimenpiteen siirtämisestä myöhemmäksi. Ajanvaraukset, joita sairaalan puolelta ei ole peruutettu, ovat edelleen voimassa.
23.3.2020 15.47
Tapauskohtaisesti arvioidaan mahdollisuus vierailuun tai hoitoon osallistumiseen seuraavissa tilanteissa: kriittisesti sairaiden oireettomat läheiset,lasten oireettomat läheiset, saattohoitopotilaiden oireettomat läheiset, synnytysosastolla oireeton puoliso tai tukihenkilö. Muutoin pääsääntöisesti vierailuja ei sallita. Vierailun sopimisesta tulee olla yhteydessä potilasta hoitavan osaston tai yksikön kanssa.
20.3.2020 15.14
Vaasan sairaanhoitopiirin alueella asuva henkilö on saanut koronavirustartunnan mahdollisesti lomamatkallaan Lapissa.
Vaikka Vaasan sairaanhoitopiiri ja THL jatkavat tartuntaketjujen selvittämistä, on tärkeää ottaa huomioon, että myös Suomessa voi olla paikkoja, joissa on kohonnut riski tartunnoille.

Tiedotteet

30.3.2020 11.54
Sairaanhoitaja, lähihoitaja, röntgenhoitaja tai vähintään 140 opintopistettä suorittanut alan opiskelija - haluatko tarjota meille apuasi? Poikkeustilanteessa kaikki lisäresurssit ovat meille arvokkaita. Ole yhteydessä rekrytointiyksikköön sähköpostitse.
26.3.2020 12.30
Ylijäämä siirretään kuntayhtymän taseeseen aikaisempien vuosien ylijäämä-/alijäämätilille, tämän kirjauksen jälkeen taseessa on ylijäämää 9,15 milj. euroa.
25.3.2020 12.00
Luotettavaa tietoa synnytyksen kulusta ja kivunlievityksestä löydät Terveyskylän naistentalon osiosta. Synnytyssaliin voit virtuaalisesti tutustua Lapin keskussairaalan naistenklinikan sivulla.

seuraa keskussairaalan laajennusta:
www.lkslaajennus.fi

 
Verstas Architects / Havainnekuva LKS:n laajennus

anna palautetta

 
Anna palautetta

laboratorion 
ajanvaraus

 
Siirry laboratorion ajanvaraukseen.jpg