Muutoksia sairaanhoitopiirin työyksiköiden sijainnissa Porokadun kiinteistöissä

Julkaistu 31.5.2017 klo 15.17

 

ILKKA on nyt VILKKA
Lapin sairaanhoitopiiri osti vuoden alussa Porokatu 32 kiinteistön Lapin kuntoutuskeskukselta.  Kansan suussa rakennuksesta on käytetty ILKKA nimeä lyhenteenä omistajastansa Invalidiliiton Lapin kuntoutuskeskuksesta (ILKK).

Sairaanhoitopiirissä katsottiin aiheelliseksi ottaa uusi nimi käyttöön, koska toiminta- ja omistajavaihdoksen vuoksi rakennuksesta ei voida enää käyttää ILKKA-nimeä. Henkilöstön kesken järjestetyn nimikilpailun voittajaksi valittiin VILKKA, joka muodostuu sanoista Vanha ILKKA.  Nimessä on helposti muistettavaa läheisyyttä vanhaan nimeen, mutta sisällöltään se ei enää viittaa kiinteistön entiseen omistajaan ja toimintaan. 
 

Dialyysiosasto aloittaa VILKASSA 31.5.
Keskussairaalan dialyysiosasto aloittaa vastaanottotoimintansa VILKASSA 31.5.2017, Porokatu 32. Munuaispoliklinikka toimii toistaiseksi lisärakennus Väistössä.

Tilat sijaitsevat 1.kerroksessa A-pääoven  vieressä heti oikealla.


Hallintokeskus ja psykiatrian yksiköitä remontin alta väistöön 
Porokatu 39 kiinteistöstä siirtyvät väistöön VILKKAAN virkamiesjohto, johdon sihteerit, tiedotus, henkilöstöpalvelut, talouspalvelut, tietohallinto, kehittämis- ja hanketoiminta, perusterveydenhuollon yksikkö ja ITU-2022-hanke sekä psykiatrian akuuttitiimi ja lastenpsykiatrian poliklinikka.

Hallintokeskusrakennuksessa alkavat kesäkuussa kunnostus- ja muutostyöt, jotka kestävät vuoden 2018 maaliskuulle.

Porokadun 39 A-rapussa toimiva Rovaniemen kaupungin Sairaalakoulu jää nykyisiin tiloihinsa.

 
KARTTA:  VILKASSA toimiviin yksiköihin, osoitteessa Porokatu 32


Ensihoitokeskus Rantavitikalle 29.5. alkaen
Lapin sairaanhoitopiirin ensihoitokeskus, tilannekeskus, ensihoitopäällikkö, kenttäjohtajat sekä osastonhoitaja ja apulaisosastonhoitajat ovat muuttaneet Rantavitikalle. Ensihoitokeskus sijaitsee osoitteessa Rantavitikantie 33, 4.krs. Samassa rakennuksessa toimii ennestään Rovaniemen ensihoitoyksikkö.