Kesätöiden 2017 hakeminen


Hakemukset lähetetään sähköisen hakujärjestelmän Kuntarekryn kautta haun yhteydessä ilmoitettuun päivämäärään mennessä. Ilmoita hakemuksessasi henkilötietojesi ja yhteystietojesi lisäksi koulutuksesi ja aikaisempi työkokemuksesi sekä missä Lapin sairaanhoitopiirin yksiköissä olet mahdollisesti ollut opiskeluharjoittelussa. Kerro myös millä ajalla olet käytettävissä sijaisuuksiin.

Kesätyöt alkavat sopimuksen mukaan pääsääntöisesti touko-/kesäkuussa yksikön tarpeet ja sijaisen toiveet huomioiden. Sijaisuudet jatkuvat yleisimmin elokuun loppupuolelle, mutta myös lyhyempiä työjaksoja on tarjolla.

Ennen ensimmäistä työsuhdetta kutsumme valitsemamme hakijat haastatteluun. Kesätyöntekijöiltä edellytämme 18 vuoden ikää.


RAVITSEMISTYÖNTEKIJÄT

Ravitsemistyöntekijöitä Lapin keskussairaalan ja Muurolan psykiatrian klinikan ravintopalveluihin. Sijaisuudet ovat vaihtelevan mittaisia ja sovitaan valittujen sijaisten kanssa erikseen. Edellytämme ammatillista koulutusta, mutta myös opinnoissaan edenneet opiskelijat huomioidaan valinnoissa.

Linkki: Hakuilmoitukseen ja hakulomakkeeseen Kuntarekryssä
Hakuaika päättyy: 31.3.2017 klo 15.00
Yhteyshenkilöt ja lisätiedot: vt. ravitsemispäällikkö Aila Keskipoikela, 040 482 1605 Sähköpostitse etunimi.sukunimi@lshp.fi

 

SAIRAANHOITAJAT, KÄTILÖT, FYSIOTERAPEUTIT

Hakuaika päättynyt.


ENSIHOITAJAT (perus- ja hoitotaso)

Hakuaika päättynyt.


LÄHIHOITAJAT, MIELENTERVEYSHOITAJAT, LÄÄKINTÄVAHTIMESTARIT

Hakuaika päättynyt.


OSASTONSIHTEERIT JA TEKSTINKÄSITTELIJÄT

Hakuaika päättynyt.