Hyppää sisältöön

Uutiset

20.9.2021 8.56
Lapin hyvinvointialueen valmistelu on lähtenyt hyvällä vauhdilla käyntiin. Lapissa valmistelua koordinoi väliaikainen valmistelutoimielin (vate), jonka tukena on poliittinen seurantaryhmä. Myös Lapin kuntajohtajat ovat aktiivisessa vuoropuhelussa vaten kanssa.
14.9.2021 11.56
Päivän tarkoituksena on lisätä tietoisuutta potilasturvallisuudesta, ja tämän vuoden teemana on äidin ja vastasyntyneen turvallisuus.
Teemaan liittyen päivä on erityinen keskussairaalan naistenklinikalla. Muun muassa perjantaina syntyville vauvoille annetaan Neuvokkaan lahjoittamat oranssit pipot ja tumput sekä naistenklinikan instagramissa esitellään toimintaa.
3.9.2021 14.43
Alueella koronatilanne on rauhoittumassa ja kehittymässä parempaan suuntaan. Koronakoordinaatioryhmä kannustaa edelleen kuntia rokotuskattavuuden nostoon. Parhaillaan on meneillään rokotuskattavuutta koskeva kuntien välinen kilpailu, joka päättyy 15.syyskuuta.

Tiedotteet

20.9.2021 10.41
Toiminta uusissa tiloissa alkaa maanantaina 4.lokakuuta. Uusissa tiloissa hoidetaan kaikki kuulotutkimuksiin ja kuulolaitteisiin liittyvät asiat sekä audionomien tekemät kuulontutkimukset.
30.8.2021 10.27
Syyskuun alusta starttaa LapIT:n tuottama Effector pääkäyttäjäpalvelu. Pääkäyttäjät toteuttavat 6.9. alkaen mm. ohjaustaulujen ja käyttäjätunnusten tietohallintaa sekä toimittajayhteistyötä. Pääkäyttäjät myös auttavat käyttäjiä kaikissa Effectoriin liittyvissä tarpeissa.
25.8.2021 18.46
Yhtymähallituksen 25.8. kokouksen muita päätöksiä: potilasvahingot, muistutukset ja kantelut, määräaikainen hallintojohtajan virka, tieke-yksikön määräaikaiset työntekijät vakituisiksi, LKS-laajennushankkeen johdossa muutoksia

keskussairaalan laajennus:
www.lkslaajennus.fi

 
Verstas Architects / Havainnekuva LKS:n laajennus

leikkauksiin pääsyn odotusaikoja 3.9.

Tekonivelleikkaus leikkaussalissa.

Tekonivel 2,5 kk
Selkä 2 kk  
Suonikohjujen laserhoito 2 kk
Rintojen pienennys noin 1 kk  
Riippuvatsan korjaus
noin 1 kk   
Kohdunpoisto 6 vk
Lantionpohjan laskeuman korjaus 4 vk
Naisen sterilisaatio 6 vk
Nielu- ja kitarisat noin 1 kk
Korvien putkitus noin 1 kk
kk=kuukausi vk=viikko

anna palautetta

 
Anna palautetta

POHJOIS-suomen biopankki

 
biopankki_borealis.jpg