Laadukasta seksuaalikasvatusta lappilaiselle nuorelle

Sisältö:
Maksuttoman ehkäisyn kokeilun tavoitteena on vahvistaa ammattilaisten osaamista. Osaamistarpeet nimettiin alueellisissa maksuttoman ehkäisyn kokeilun kehittäjä- ja asiantuntijaverkostoissa. Järjestämme lokakuussa kaksi webinaaria seksuaalikasvatuksen ja seksuaaliterveyden teemoihin liittyen.

Alle 25-vuotiaiden nuorten maksuttoman ehkäisyn kokeilu on osa hallitusohjelmaa ja Tulevaisuuden sote-keskus -hanketta. Kokeilun tavoitteena on kehittää ja yhtenäistää nuorten seksuaaliterveyspalveluita, pitäen sisällään raskauden ja seksitautien ehkäisyn, seksuaali- ja lisääntymisterveyttä edistävän neuvonnan ja seksuaalikasvatuksen. Mukana kokeilussa on Lapista kuusi kuntaa: Enontekiö, Kemi, Kemijärvi, Ranua, Sodankylä ja Tornio. Kokeilussa mukana olevien pilottikuntien kanssa luodaan alueelle yhtenäinen nuorten ehkäisypalveluiden toimintamalli.


Kohderyhmä:
Webinaari on suunnattu nuorten ehkäisypalveluissa ja laajemmin alle 25-vuotiaiden nuorten kanssa (mm. opettajat, nuorisotyö, järjestöt) toimiville ammattilaisille


Paikka:
Teams, tilaisuudet tallennetaan. Tilaisuuteen osallistuville lähetetään linkki maanantaina 3.10.2022.
Aika 5.10.2022 klo 8.00 - 11.30
Paikka Etäyhteys
Ilmoittautuminen 30.9.
Liitteet Ilmoittautuminen
Kutsu ja ohjelma (pdf, 481 kt)