Lähestymiskartta helpottaa kulkua Lapin keskussairaalan alueella

Julkaistu 3.4.2023 klo 13.30

 

Lapin keskussairaalan lähestymiskartta on ajan tasalla olevan opaskartta, jonka avulla tulijan on helppo saapua, kulkea ja löytää määränpää keskussairaalassa. Kartan tiedot päivittyvät tarpeen mukaan ja säännöllisesti, jotta tieto olisi ajan tasalla.

Kartan avulla saapuja voi hakea reitin keskussairaalan alueen merkityille kohteille, kuten parkkipaikalle ja siitä edelleen oikealle sisäänkäynnille. Kartan 3D-malli helpottaa koko sairaala-alueen havainnointia. Kartassa on myös hakutoiminto ja reittiopastus hyvinvointialueella ja keskussairaalan alueella.

Kartassa on opastuksen kannalta korostettu liikkumisen kannalta olennaiset seikat: rakennukset ja niissä toimivat yksiköt, sisäänkäynnit, liikenne, oheispalvelut ja työmaa-alueet.

Kartan reittiopastuksen haulla tulija saa tiedot sujuvimmasta reitistä keskussairaalaan. Käyttäjä voi reittiopastuksen aktivoida omasta sijainnistaan tai erikseen määritellystä osoitteesta käsin.

Lähestymiskartta löytyy Lapin keskussairaalan sivuilta osoitteessa: https://www.lshp.fi/fi-FI/kartta. Opastus on digitaalinen ja toimii myös kännykässä web-sovelluksena.

Lähestymiskartasta käyttäjä voi valita haluamansa kieliversion: suomi, pohjoissaame, inarinsaame, koltansaame ja englanti.

Lähestymiskartan toteuttaa Citynomadi Oy.
 

Lisätietoja:

Henna Ruikka
Projektipäällikkö
Tietohallinnon kehittäminen
Tietohallinto ja Digitaaliset palvelut
Lapin hyvinvointialue
p. 040 593 3312