Asiakasraati

 

Asiakasraati työskentelemässä.

 

Tule kehittämään Lapin sairaanhoitopiirin palveluja ja tilojen toiminnallisuutta

Lapin sairaanhoitopiirin asiakasraati on perustettu keväällä 2015. Asiakasraadin tarkoituksena on lisätä potilaiden ja omaisten näkemysten huomioimista tehokkaammin hoidon järjestämisen eri vaiheissa. Tavoitteena raadin toiminnalle on kehittää sairaalan palveluja - kuten erilaisten järjestelmien ja sairaalatilojen toiminnallisuuksia sujuvammaksi. Raadin tehtäväalueeseen ei kuulu varsinaisen sairaanhoidon sisältö ja laatu.

Asiakasraati kokoontuu tarvittaessa kehittämistyöpajoissa ja jokainen työpaja on teemoitettu. Asiakasraadin jäseniltä voidaan myös pyytää kommentteja ja asiakaslähtöisyyttä tavoittelevia kehittämisehdotuksia esim. Lapin sairaanhoitopiirin lomakkeista ja erilaisista kehittämistyön alla olevista palveluista. Työpajojen ja kommenttipyyntöjen teemat nousevat esille arkipäivän haasteista ja asiakaspalautteista. Asiakasraadin jäsenenä olet mukana kehittämässä ja kertomassa ideoitasi ja kokemuksiasi palveluistamme.

Työpajaan osallistuvalle asiakasraadin jäsenelle korvataan yli 20 km matkakulut matkoista halvimman matkustustavan mukaisesti. Työpajoissa on kahvitarjoilu.

Etsimme asiakasraatiimme vapaaehtoisia  kehittämään palveluitamme.

Olet etsimämme henkilö, jos

  • olet täysi-ikäinen
  • sinulla on kokemusta terveyspalveluista käyttäjän tai omaisen roolissa
  • asut Pohjois-Suomessa
  • sinulla on intoa auttaa meitä kehittämään palveluitamme entistä asiakaslähtöisemmiksi


Linkki asiakasraatiin ilmoittautumiseen: Ilmoittautumislomake

Linkki: Asiakasraati / Rekisteriseloste

 

Muistilappuja: ideoi, tarpeet, haasteet.