Sähköinen asiointi


AJANVARAUKSET

Lapin keskussairaalan ajanvaraus
Sähköisessä ajanvarauspalvelussa voit tarkistaa vastaanottoaikasi Lapin keskussairaalaan. Jos ajanvarauskirjeessäsi on kerrottu mahdollisuudesta siirtää tai perua ajanvaraus, voit tehdä sen internet-osoitteesta www.lshp.fi/ajanvaraus. Palveluun kirjaudutaan Suomi.fi tunnistautumisen kautta pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla. Huoltajat voivat asioida alle 12-vuotiaan puolesta. Lisää toisen henkilön puolesta asioinnista Suomi.fi sivuilta.

Sähköinen yhteydenotto Muonion ja Enontekiön kuntien terveysasemille, LSHP / Virtu.fi
Sähköinen yhteydenotto soveltuu moniin terveyteen ja sairauksiin liittyviin asioihin ja esim. tulosten tai ohjeiden kysymiseen.

NordLab laboratorion ajanvaraus

 

ESI- JA SEURANTATIETOJEN KERÄÄMINEN

Lapsen astman esitietolomake, LSHP / Virtu.fi
Esitietolomakkeella kerätään tietoa kontrollitapaamiseen astmaa sairastavan lapsen sen hetkisestä tilanteesta. Palvelun kautta saat lähetettyä esitietolomakkeen turvallisesti ja maksutta LSHPn lastenpoliklinikalle.

Psykiatrisen avohoidon esitietolomake, LSHP / Virtu.fi
Lomakkeella kerätään tietoa vastaanottokäynnille tulevalta asiakkaalta hänen tilanteestaan. Palvelun kautta saat lähetettyä lomakkeen tietoturvallisesti ja maksutta LSHPn psykiatrian poliklinikalle.

Noona - syövänhoidon verkkopoliklinikka
Mobiilipalvelu syöpäpotilaiden voinnin seurannassa. Potilas voi olla yhteydessä häntä hoitavan poliklinikan kanssa hoitojen ja seurantavaiheeni aikana. Käyttö edellyttää hoitosuhteen.

Omavointi asiointipalvelu 
Palvelussa voit täyttää hoitoon liittyvät esitieto- ja seurantalomakkeita (tulossa)
 

ARVIOINTI JA HOITOONOHJAUS

Lasten etäarviointi ja hoitoonohjaus palvelu (tulossa)

Mielenterveyspalvelu MIPPI, LSHP / Virtu.fi  
Palvelussa saat henkilökohtaista ohjausta ja neuvontaa mielenterveyteen ja hyvinvointiin sekä keskusteluapua. Palvelu on tarkoitettu henkilöille, jolla on asiakasuhde Mielenterveyspalvelu MIPPIIN.

Päihdepalveluiden arviointitiimi A-klinikka, LSHP / Virtu.fi
Palvelussa tehdään päihdehoidon tarpeen arviointia ja ohjausta ilman lähetettä.

Muonion-Enontekiön kuntien psykologin verkkoneuvonta, LSHP / Virtu.fi
Palvelusta saa anonyymisti psykologin neuvontaa ongelmatilanteeseen elämässä. Kun otat yhteyttä, saat vastauksena esittämäsi asiaan liittyvän lyhyen psykologisen arvion.


VALTAKUNNALLISIA VERKKOPALVELUJA

OmaKanta
Omakannassa näet omat terveystiedot ja reseptit, voit pyytää reseptin uusimista sekä tallentaa elinluovutus- ja hoitotahdon.

Terveyskylä.fi 
Palvelussa on 32 virtuaalitaloa eri elämäntilanteisiin ja oireisiin.

Mielenterveystalo.fi
Mielenterveystalosta löydät tietoa, omahoito-ohjelmia, op​paita, oirenavigaattoreita sekä palveluhakuja. Mielenterveystalossa on tarjolla myös nettiterapiaa, jonne pääsee lääkärin lähetteellä ympäri Suomen.

Omaolo
Omaolo on kansallinen digipalvelu, jossa voit arvoida itse hoidon tai palvelun tarvettasi. Palvelussa voi tehdä oirearvoinnin koronavirustaudista.