#parempipalvelupolku moniammatillisena yhteistyönä tulevaisuuden tarpeisiin

Julkaistu 15.6.2022 klo 15.44

Nuorten Ystävät ry:n VALPAS 2 -hanke ja Lapin sairaanhoitopiiri psykiatrisen hoidon tulosalue ovat yhdessä Kittilän ja Posion kuntien kanssa aktiivisesti kehittäneet haitallisesti päihteitä käyttävän asiakkaan palvelupolkua Lapissa.

Työ ulottui peruspalveluista erikoisairaanhoitoon ja siihen osallistui mittava joukko eri sektoreiden sekä järjestöjen toimijoita. Lisäksi työskentelyssä tehtiin tiivistä yhteistyötä Lapin hyvinvointialueen kanssa. Sektorirajat ylittävä yhteistyö eri toimijoiden kesken sujui hyvin ja työn tulokset ovat hyödynnettävissä koko Lapin alueella. Yhteistyö- ja konsultaatioalustan täydentämistyö etenee edelleen. Tavoitteena on kerätä yhteen kaikki Lapin toimijat ja palvelut.

Palvelupolun kuvaus videon muodossa sekä Padletiin rakennettu yhteistyö- ja konsultaatioalusta löytyvät LSHP nettisivuilta. Organisaation/yksikön tietoja Padlet-alustalle pääsee lisäämään klikkaamalla Haitallisesti päihteitä käyttävän asiakkaan palvelupolku Lapissa -linkkiä ja kirjaamalla tiedot Toimijat ja yhteystiedot -sarakkeeseen.

Lue koko blogiteksti Blogi (nuortenystavat.fi)


Lisätiedot ja tiedustelut:
Tanja Sälevä, suunnittelija, LSHP p. 040 662 3770 tai tanja.saleva@lshp.fi
Sanna Laine, projektipäällikkö, Nuorten Ystävät ry p. 044 5512 408 tai sanna.laine@nuortenystavat.fi